Lucruri simple


O dimineaţă tîrzie, un soare somnoros şi o cafea ce mă  aşteaptă în bucătărie… sunt lucruri simple pe care astăzi le privesc cu un zîmbet. Ascult liniştea dimineţii, şi mă  las cuprinsă de  un echilibru  frumos. Se numără ultimele zile de vară, o vară cu un scenariu frumos. Nu vreau acest sfîrşit de vară, îmi va fi dor de arşiţa nebună , de plimbările rebele, de excursiile spontane în fiecare week-end, de întîlnirile cu prietenii, şi de tot ceea cea rămas nescris… îmi va fi dor. Soarele s-a trezit şi-mi alungă gîndurile greşite, un  simplu mesaj mi-a dăruit o dispoziţie  colorată, încep un nou joc de cuvinte, o melodie frumoasă îmi invită gîndurile la dans şi nu refuz…Lucruri simple…lucruri simple  de care am avut nevoie, lucuri simple  care-mi zîmbesc în această dimineaţă!

Publicitate

12 răspunsuri la „Lucruri simple

  1. Lucrurile simple sunt intotdeauna cele mai frumoase. Vara se termina si incepe nostalgia dupa caldura, dupa soare, dupa distractie. Se termina libertatea!

    Foarte frumos ai scris!

  2. E interesant ce iti aduce un zambet pe buze si un gand bun. Mie imi place ploaia si noroiul. Cele mai multe lucruri grozave mi s-au intamplat pe ploaie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s