Momente…


Aşteptăm, mereu aşteptăm ceva sau pe cineva, poate si aşteptarea are magia sa, deşi, de cele mai multe ori din aşteptări culegem zîmbete decupate din hîrtie, priviri îngheţate sau emoţii deformate… nu întotdeauna  dar se întîmplă. Conştienţi de valoare  timpului continuăm să aşteptăm, şi aşteptăm cu speranţă în suflet, respirăm cîte un strop din ea pentru a găsi puteri şi răbdare, ne convingem că nu e în zadar, aşteptăm un miracol cu atîta inocenţă în ochi… îngenunchem cerului şi cu fiecare rugă suntem mai aproape de adevăr, ne aprindem credinţa, ce arde în ceara crescînd… şi continuăm să aşteptăm, în asemenea  momente îngheţăm realitatea pentru un singur suflet care merită. Alergăm desculţi prin liniştea din suflet, uităm de monotonia străzilor, peisajele străine, uităm de rutina nebună, ne depărtăm de regulile paradoxale ce ne învăluie zilnic, totul devine străin, îşi pierd importanţa lucrurile mărunte pentru care luptam înainte, acum contează doar o persoana, o persoana care reprezintă mai mult decît ne putem imagina, doar o simţim şi atît…În asemenea momente nimic nu e mai corect decît ceea ce simţim, nimic nu se compară cu adevărul din noi, cu speranţa din tăcere, cu emoţiile plimbate prin cuget. Pescuim răspunsuri … aşteptăm un miracol…

Publicitate

20 de răspunsuri la „Momente…

 1. întreaga noastră viaţă e aşteptare…aşteptăm fericirea, norocul, maturitatea apoi bătrîneţea, şi tot trece viaţa aşteptînd. frumos post!

  p.s. îmi place noul design al blogului 🙂

 2. Foarte frumos textul! Cum ziceau si cei dinaintea mea… viata e asteptare. Eu zic ca asteptarea depinde doar de rabdare si cum rabdarea poate fi considerata o virtute… sa zic doar ca asteptarea e benefica.

 3. cel puţin eu cred că odată ce aşteptăm ceva, vom primi mai devreme sau mai târziu…
  chiar dacă avem nevoie de multă răbdare, uneori altă soluţie nu există, decât aşteptarea..

 4. Asa cum zicea si Tanciu intreaga viata e o asteptare…cred ca ar fi trist sa nu astepti nimic,totul sa fie previzibil si sa nu ai nici o surpriza,fie ea buna sau rea.

 5. Foarte adevarat.Pacat ca asteptarea acelei singure persoane este cea mai dureroasa dintre toate.Dar ma gandesc ca unicul lucru care te face sa mergi mai departe si sa induri orice ar fi este chiar miracolul despre care vorbesti!

 6. Asteptam cam mult in viata. Asteptam sa crestem, asteptam sa fie ziua noastra.. Si in final, suntem dezamagiti. Foarte interesant postul 😉 .

 7. M-am gandit si eu ca mare parte din timpul nostru il petrecem asteptand cate ceva, sau enervandu-ne ca asteptam. Are si asteptarea partile ei bune. Si trebuie sa ai multa rabdare sa inceti sa astepti.

 8. Si daca iti spune ca o sa te astepte, iar tu pleci cu gandul ca nu e o perioada mare de timp si ca o sa te intorci , iar apoi sa afli ca nu te-a asteptat?… Intrebarea e, cati din noi mai au rabdare sa astepte,chiar si o distanta?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s