Îmi voi aminti mereu…


Amintiri, întotdeauna am ţinut mult la imaginile decupate din timp şi păstrate prudent în suflet,am ţinut şi ţin mult la emoţiile amorţite în memoria inimii…amintirile sunt o temelia spirituală cu care coexistăm, deşi deseori am dori să deţinem controlul asupra manuscriselor salvate,să le mai redactăm, incapacitatea de a o face  le oferă o valoare aparte. Am generalizat începutul acestei expuneri pentru reliefa importanţa amitirilor pentru mine, astăzi sunt mai sentimentală ca deobicei. Îmi voi aminti mereu de tine, o ştiu, îmi voi aminti de chipul tău, am scris de atîtea ori despre tine şi tot am senzaţia că nu am redat niciodată realitatea pe care o reprezinţi, deseori am scris  că te idealizam nici eu nu mai ştiu dacă a fost aşa poate am exagerat dar poate nu…deşi mai înregistrez mici explozii de supărare, sting repede incendiul cauzat cu o amintire plăcută. Vreau să-ţi mulţumesc, nu am făcut-o niciodată,mulţumesc ! Îmi voi aminti mereu de acel fior seismic ce-mi răscolea un zîmbet şi ,da, îmi voi aminti mereu de clipele înregistrate alături de tine,îmi voi aminti cum rîdeam impreună,cum te-am zărit prima dată ,cind m-ai privit cum numai tu ştii să o faci, îmi voi aminti şi de ploaia care te-a şters din suflet ,îmi voi aminti mereu.

P.S: Am scris expunerea mai demult, am gasit-o printre paginile romanului meu preferat, m-am decis să o postez, să-mi reîmprospătez amintiriele…

Publicitate

14 răspunsuri la „Îmi voi aminti mereu…

 1. Multumesc! Imi place foarte mult ce ai scris tu mai sus. Nu stiu de ce,dar ma regasesc in postarea ta,probabil fiecare dintre noi se regaseste in mare parte. Felicitari!:*
  Sa sti ca uneori trebuie sa vedem esenta cuvintelor pentru a descoperi adevaratele sentimente ale oamenilor.

 2. Ca de obicei… foarte frumos. Textul mi-a adus aminte de cand am intalnit pe cea care urma sa-mi fie prietena… din pacate… nu a durat mult! C`est la vie!
  Tu scrii extraordinar…

 3. Puţin contează dacă ai amintiri frumoase sau mai puţin frumoase, pt că „urâte” nu există…
  contează că le-ai trăit, simţit, împreună cu cineva, dar nu singură,
  contează că concomitent cu tine a trăit la fel şi cineva…

 4. Ma bucur ca iti place cum scriu!:* si tu ai un stil foarte frumos. te am deja la blogroll la recomandari:D tinem legatura prin scris, asta e cel mai frumos mod de a socializa virtual, parerea mea. si nu stilul de mess, un stil in care totusi avem ceva de zis, ma gandesc eu. Am dreptate?

 5. Citind aceste cuvinte am lasat un fior sa-mi patrunda in suflet. Faptul ca toate acele momente nu pot fi considerate decat amintiri… e trist.
  E unul dintre articolele de pe acest blog pe care le ador!

 6. Iti multumesc foarte mult pt comentarii..pentru mine sunt f importante…adik vreau sa vad impactul pe care o au asupra publicului:)
  ai grija de tine>:D<

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s