Noi


Ce ridicol, am sintetizat atît de multă gramatică în dragoste . Am uniformizat un sentiment fară să-l explorăm pînă la capăt . Trăim cu atîta pasiune un enunţ emotiv, dar nu ne-am învăţat să-i marcăm sfîrşitul cu un  punct frumos . Ne-am învăţat să apelăm nepăsător la punctele de suspensie fiindcă nu avem timp să culegem cuvinte potrivite… Calculăm cu atîta precauţie ecuaţiile sentimentale dar în final căutăm soluţiile într-un  sistem emoţional străin. Înserăm în suflet cu atîta minuţiozitate pronumele „noi” ca mai apoi să-l decupăm atît de repede …

Publicitate

11 răspunsuri la „Noi

 1. Punctele de suspensie exprima cel mai bine dragostea… Din pacate… dragostea nu o vom putea niciodata explora pana la capat desi incercam sa o traim cat mai frumos. Chiar imposibilitatea asta face folosirea punctelor de suspensie inevitabila.

 2. Câteodată e bună şi gramatica, uniformizarea… Asta nu am înţeles: de ce să-i punem punct?

 3. Frumos ce-ai scris,dar pentru mine e cam trist,pentru ca…ai dreptate.”Trăim cu atîta pasiune un enunţ emotiv, dar nu ne-am învăţat să-i marcăm sfîrşitul cu un punct frumos.”Cat adevar!

 4. Apropo,ai fi interesata de-un linkexchage?
  Imi poti lasa un comentariu daca da,impreuna cu numele dorit.If you want,of course!:)

  • şi eu sunt balanţă…avem ceva in comun 😀
   Îmi place mult cum scrii, mă regăsesc chiar în unele posturi.
   Dacă e ok din partea ta aş vrea să te adaug in blogroll. 🙂

 5. Mai greu e cand ti-ai dat ani infrumusetand si dezvoltand acel ‘noi’ doar ca sa afli ca celalalt folosea tot acest timp pentru a decupa, fara sa stii – si descoperi cand e deja prea tarziu, hartia atarna rupta si toate visele tale spulberate… si atunci punctele de suspensie sunt singurele care pot exprima uimirea, tacerea si resemnarea in fata socului zdrobirii. Uneori e greu sa pui un singur punct – dar momentul trebuie sa vina. Trei puncte lasa loc la prea multe… regrete, amintiri, intrebari, tristeti. Un singur punct – pe acela nu stim sa il punem. Asa este. Din pacate.

 6. Pingback: Invat sa pun punct…!? | Wild And Free

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s