Melancolie nedesluşită


Am transportat din greşeală un sentiment şters .  Am senzatia că  o combinaţie infinită de ieroglife nu e în stare să transmită  emoţiile zbuciumate de melancolie . Nu sunt tristă, nu… dar  o emoţie seismica  mi-a semnalat  invazia unei nostalgii nepoftite. Strig în şoaptă , neobosită, către tine, dar tu nu eşti aici… Nu mai îndrăznesc   să-ţi respir gîndurile, nu …nu… încep să-mi pierd relitatea încercînd să percep adevărul dincolo de privirea ta  agiată. Realizez că suntem în opoziţie… nu am observat asta pînă acum…Acum îţi cer doar un răspuns, nimic mai mult( sincer mi-e frică de el) întotdeauna am vrut să mă învăţ să-ţi răsfoiesc paginile, să te citesc printre rînduri…acum desprind un gînd neascultător ce mă îndeamnă să renunţ…da…renunţ…nu mai ştiu ce te tulbură şi te mîngîie, am senzaţia că singur te-ai rătăcit în căutarea acestui răspuns… Nu mai sunt eu, nu mai esti tu… Nu vreau să colecţionez simboluri triste în suflet, am depistat prea multe sedimente melancolice ultimul timp,păcat…Păcat de o zi atît de frumoasă , dezechilibrată de un un cutremur sentimental dar nu…nu sunt tristă!

Publicitate

4 răspunsuri la „Melancolie nedesluşită

  1. Sunt un invadat al melancoliilor, asa ca nu pot decat sa laud cuvintele asternute frumos pentru ,,cutremurele sentimentale”, insa numai cutremurele pot aduce altceva, mai bun.Succese iti doresc si multe melancolii deslusite.

  2. Un text extraordinar, asa cum ne-ai obisnuit. Trebuie sa recunosc, nu stiu ce sa zic. Imi place foarte mult textul, imi place foarte mult cum scri. Mult succes!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s